Когато се движа по някое надолнище без гас при 2000-2500 оборота колата започва да се лашка все едно мотора прекъсва, понякога повече, понякога по малко, прави го винаги когато е педала на газта не е натиснат и колата е по инерция и на скорост. Какъв може да е проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лашкане
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеКогато се движа по някое надолнище без гас при 2000-2500 оборота колата започва да се лашка все едно мотора прекъсва, понякога повече, понякога по малко, прави го винаги когато е педала на газта не е натиснат и колата е по инерция и на скорост. Какъв може да е проблема?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщениеСпоред мен тампони двигател или скорости,от опит!!!
Либсва ми опората на мотора която е горе вляво. От скоростите какво може да е.
Да на бензин съм и е възможно да влиза въздух отнякаде ама защо само при определени обороти?
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеНякои случайно да знае колко струват тампоните на мотора на 156 1.8 и бързо ли сава смяната?
За смяната зависи от сръчноста на монтьора и на колко кофти място се намира .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеНякои случайно да знае колко струват тампоните на мотора на 156 1.8 и бързо ли сава смяната?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment