Известие

Collapse
No announcement yet.

Лашкане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лашкане

Когато се движа по някое надолнище без гас при 2000-2500 оборота колата започва да се лашка все едно мотора прекъсва, понякога повече, понякога по малко, прави го винаги когато е педала на газта не е натиснат и колата е по инерция и на скорост. Какъв може да е проблема?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Казва ли ти някой.Кофти компресия на някой цилиндър?
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
      Когато се движа по някое надолнище без гас при 2000-2500 оборота колата започва да се лашка все едно мотора прекъсва, понякога повече, понякога по малко, прави го винаги когато е педала на газта не е натиснат и колата е по инерция и на скорост. Какъв може да е проблема?
      Пропуск на въздух след дебитомера нали караш на бензин или нещо с МПХ по принцип може да се закачи в движение и да се види кой не си върши работата че да става така.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Според мен тампони двигател или скорости,от опит!!!
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V
        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
          Според мен тампони двигател или скорости,от опит!!!

Либсва ми опората на мотора която е горе вляво. От скоростите какво може да е.

Да на бензин съм и е възможно да влиза въздух отнякаде ама защо само при определени обороти?

Comment

Ами щом ти липсва какво се чудиш. Радвай се че още не си загубил мотора някъде
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Някои случайно да знае колко струват тампоните на мотора на 156 1.8 и бързо ли сава смяната?

Comment

Някои случайно да знае колко струват тампоните на мотора на 156 1.8 и бързо ли сава смяната?
                http://www.euro07.bg/catalog/catalog...hByCar&id=8830

За смяната зависи от сръчноста на монтьора и на колко кофти място се намира .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Смяната зависи от тампона който ще сменяш тампоните са кът търсих този от страната на ангренажа долния защото си мислех че е скъсан а той си изглежда така просто питах къде ли не имаха го само в ТиН оригинален и беше към 170лв на всякъде другаде ми даваха цена но нямаха в наличност и не знаеха кога ще доставят смяната ми е за 10мин. От другата стана към кутията струваше към 30лв не оригинален но не съм сигурен за смянята му дали не трябва да се пусне да висне магарето. А горе към ангренажа има два тампона единия на щангата той се сменя лесно но другия на една планка която за да се извади трябва да се свалят ремъците и ролките.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Мерси

Comment

Working...
                    X